Wilt u weten of u of uw kind een gezond gewicht heeft?

Wilt u weten of u of uw kind een gezond gewicht heeft? De BMI calculator van de Nederlandse Hartstichting geeft u een duidelijk antwoord.

Dieet- en voedingsproblemen vragen om een gedegen, individuele aanpak. Want ieder mens is anders.

Ik geloof niet in standaardoplossingen, want ieder mens is anders. Daarom begint een dieetbehandeling altijd met een uitgebreid consult. Tijdens dit consult inventariseer ik uw klachten, medische voorgeschiedenis, eetgewoonten, voedingstoestand en persoonlijke omstandigheden.

Aan de hand hiervan maak ik een analyse en formuleer ik het kernprobleem. Vervolgens bepaal ik samen met u een of meer concrete doelen en stel ik het behandelplan op.

Tijdens vervolgconsulten bekijken we samen hoe de dieetbehandeling in de dagelijkse praktijk verloopt. Indien nodig wordt het behandelplan bijgesteld. Uiteraard begeleid ik u ook bij het opvolgen van de dieetadviezen en daarbij wordt rekening gehouden met bijzondere gelegenheden zoals verjaardagen.

Wanneer u bent doorverwezen door de huisarts of specialist, ontvangt deze zowel aan het begin als aan het einde van de begeleiding een schriftelijke rapportage.

Als extra service kom ik desgewenst ook bij u thuis. Daar kunt u direct voedingsmiddelen pakken waar u vragen over heeft en kan ik letterlijk een kijkje in de keuken nemen.